Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Nieuws Verslagen Media Contact History Race Kalender Foto's Links Biogr. 

Verslagen

SRCompetition pakt P3 in kampioenschap!!

Geslaagde 1e race van 2016!

Op 26-03 was daar al vroeg in het seizoen de eerste race voor SRCompetition, en wel de Paasraces op het thuis circuit van Zandvoort. Op de zaterdag zouden er 3 races vereden worden. Het veld bestond maarliefst uit 50 auto's. Na de kwali had Marius zich op P17 genesteld, mooi resultaat. Race 1 kende een hectische start maar al snel was P14 in handen en werd deze niet meer afgestaan. Race 2 startende van P14 verliep niet goed. Door een technisch mankement viel Marius terug naar P18. Wel was er een ronde na ronde mooi gevecht om de 18e plaats . Zelfs werd er 1 ronde volledig naast elkaar gereden zonder enig contact. Na verhelpen van mankement starte Race 3. De start verliep prima en er onstonden mooie gevechten. Resultaat P16. Uiteindelijk P15 van 50!! Op naar de volgende race en dat zijn de Max Verstappen dagen op circuit Zandvoort.

Na een geweldige laatste race weekend tijdens de Finale race op Zandvoort verovert SRCompetition de 3e plaats in het Kampioenschap. Op een erg nat en verregent circuit Zandvoort werden de laatste 2 races om het Max5 kampioenschap verreden. Nu was het doel het behouden van de 3e plaats in het kampioenschap. 2e plaats was ook theoretisch mogelijk maar dan zou alles wel op zijn plaats moeten vallen. SRCompetition zetten alles op alles voor het hoogst haalbare. Al snel bleek er een goed ritme en snelheid in de auto en konden ze de race starten van P18. Al snel kon er wat posities gewonnen worden en er onstond een grote strijd om P10 tot P19. In een lange trein auto's werd er continu posities gewisseld. Uiteindelijk pakte SRCompetition P12 op de streep. Dit was voldoende voor P3 zeker te stellen. Maar P2 werd bijna onmogelijk. Helaas werd door omstandigheden race 2 afgelast en was het dit voor seizoen 2015. Dit betekende P3 in het team kampioenschap voor SRCompetition. Wat een seizoen en wat een mooi resultaat!Lorem Ipsum

NIEUWE WEBSITE SRCOMPETITION!!!!

Geachte bezoekers. Deze website is vanaf heden niet meer in gebruik en SRCompetition is vanaf 2018 te vinden op een nieuwe website!!!!U vind ons nu onder :www.srcompetition.jimdo.com (will be srcompetition.com soon)Dus hoop u hier te mogen verwelkomen. Dank voor al uw suport en vertrouwen.

Volgende Race

Steunt u SRCompetition

Filmpjes

SRCompetition Youtube


http://www.magix.com www.twitter.com/srcompetition www.auto-sportfotografie.nl