Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Nieuws Verslagen Media Contact History Race Kalender Foto's Links Biogr. 

Nieuws

Oprichter en vader van SRCompetition Overleden

Op 28 April j.l. werd het team van SRCompetition opgeschrikt door het bericht dat Richard Berghuijs, vader van rijders Marius&Henrico Berghuijs en oprichter van Stoffel Racing (huidig SRCompetition) is overleden. Hiermee verliest SRCompetition een goede vader en een icoon van SRCompetition.De rest van de race's staan vol in teken van Richard Berghuijs. We willen hem hiermee bedanken voor al die zeer mooie jaren samen.We gaan met SRCompetition vol gas voor hem en voor altijd. Hij is SRCompetitions race&bescherm engel.Rust zacht Pa.

SRCompetition op Vestingdagen te Hellevoetsluis!

Op 15 en 16 Augustus zijn SRCompetition te vinden bij de Vestingdagen te Hellevoetsluis. Hier is van alles te beleven voor jong en oud. Er staan diverse race auto's en straat auto's te bewonderen. Ook is er een markt met kermis en leuke eet en drink kraampjes. S'avonds is er groot vuurwerk en de 538 Drive in show tot 03:00. Kom gezellig naar de Vestingdagen te Hellevoetsluis.Lorem Ipsum

NIEUWE WEBSITE SRCOMPETITION!!!!

Geachte bezoekers. Deze website is vanaf heden niet meer in gebruik en SRCompetition is vanaf 2018 te vinden op een nieuwe website!!!!U vind ons nu onder :www.srcompetition.jimdo.com (will be srcompetition.com soon)Dus hoop u hier te mogen verwelkomen. Dank voor al uw suport en vertrouwen.

Volgende Race

Steunt u SRCompetition

Filmpjes

SRCompetition Youtube


http://www.magix.com www.twitter.com/srcompetition www.auto-sportfotografie.nl