Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Nieuws Verslagen Media Contact History Race Kalender Foto's Links Biogr. 

Nieuws

Oprichter en vader van SRCompetition Overleden

Op 28 April j.l. werd het team van SRCompetition opgeschrikt door het bericht dat Richard Berghuijs, vader van rijders Marius&Henrico Berghuijs en oprichter van Stoffel Racing (huidig SRCompetition) is overleden. Hiermee verliest SRCompetition een goede vader en een icoon van SRCompetition.De rest van de race's staan vol in teken van Richard Berghuijs. We willen hem hiermee bedanken voor al die zeer mooie jaren samen.We gaan met SRCompetition vol gas voor hem en voor altijd. Hij is SRCompetitions race&bescherm engel.Rust zacht Pa.

SRCompetition op Vestingdagen te Hellevoetsluis!

Op 15 en 16 Augustus zijn SRCompetition te vinden bij de Vestingdagen te Hellevoetsluis. Hier is van alles te beleven voor jong en oud. Er staan diverse race auto's en straat auto's te bewonderen. Ook is er een markt met kermis en leuke eet en drink kraampjes. S'avonds is er groot vuurwerk en de 538 Drive in show tot 03:00. Kom gezellig naar de Vestingdagen te Hellevoetsluis.Lorem Ipsum

Geslaagde 1e race van 2016!

Op 26-03 was daar al vroeg in het seizoen de eerste race voor SRCompetition, en wel de Paasraces op het thuis circuit van Zandvoort. Op de zaterdag zouden er 3 races vereden worden. Het veld bestond maarliefst uit 50 auto's. Na de kwali had Marius zich op P17 genesteld, mooi resultaat. Race 1 kende een hectische start maar al snel was P14 in handen en werd deze niet meer afgestaan. Race 2 startende van P14 verliep niet goed. Door een technisch mankement viel Marius terug naar P18. Na verhelpen van mankement starte Race 3. De start verliep prima en er onstonden mooie gevechten. Resultaat P16. Uiteindelijk P15 van 50!!

3-5 Juni. Circuit Zandvoort

Volgende Race

Steunt u SRCompetition

Filmpjes

Kijk hier voor de mogelijkheden

SRCompetition Youtube


http://www.magix.com www.twitter.com/srcompetition www.auto-sportfotografie.nl