Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Nieuws Verslagen Media Contact History Race Kalender Foto's Links Biogr. 

Home

Welkom op de vernieuwde site van SRCompetition.

Op deze site houden wij u op de hoogte van onze vorderingen in de autosport.

SRCompetition is opgericht in 1997 door de broers Henrico Berghuijs (36) en Marius Berghuijs(33) de eerste stappen maakten in de kart sport. Samen onder begeleiding van hun vader Richard Berghuijs die tevens als Team manager fungeerde. Hier werd de basis gelegd in de autosport carrière van de gebroeders Berghuijs.

Lees verder

Lekker weekend op Assen!!

Pinksterrace met ups and downs!!

Op woensdag 8 Juli was alweer de volgende race van het seizoen. Na de problemen op Zandvoort was de auto weer stevig aangepakt en weer beetje beter gemaakt. Na dat in de laatste race de uitlaat gebroken was is er nu volledig nieuw systeem geplaatst wat wat vermogen moet winnen. (miste het seizoen al wat) Henrico had de auto op P15 gekwalificeerd en starte race 1 van die plek. Na een goede start pakte we al snel P8. en begon een strijd om deze te behouden. Helaas terug gevallen na ar P12 en werd de race voortijdig stil gelegt. Marius starte vanaf P12. Op voor de top 10!! Maar dit pakte ff wat anders uit.

In het weekend van 22 tot 24 mei vonden de tradidionele Pinksterraces plaats op Circuit Park Zandvoort.Op vrijdag waren de vrije trainingen. Tijdens deze training waren er veel problemen met de Mazda waardoor er geen goede tijden gereden konden worden en werd er in de avond tot laat aan de auto gewerkt om deze klaar te krijgen voor de kwali van Zaterdag.Zaterdag voelde de auto al beter aan en kon er ruim 1,8 sec van de tijd van vrijdag afgereden worden maar nog waren niet alle problemen uit de auto waardoor er niet meer in zat dan een P29 van de 47 auto's..


www.auto-sportfotografie.nl 

Lorem Ipsum

Geslaagde 1e race van 2016!

Op 26-03 was daar al vroeg in het seizoen de eerste race voor SRCompetition, en wel de Paasraces op het thuis circuit van Zandvoort. Op de zaterdag zouden er 3 races vereden worden. Het veld bestond maarliefst uit 50 auto's. Na de kwali had Marius zich op P17 genesteld, mooi resultaat. Race 1 kende een hectische start maar al snel was P14 in handen en werd deze niet meer afgestaan. Race 2 startende van P14 verliep niet goed. Door een technisch mankement viel Marius terug naar P18. Na verhelpen van mankement starte Race 3. De start verliep prima en er onstonden mooie gevechten. Resultaat P16. Uiteindelijk P15 van 50!!

3-5 Juni. Circuit Zandvoort

Volgende Race

Steunt u SRCompetition

Filmpjes

Kijk hier voor de mogelijkheden

SRCompetition Youtube


http://www.magix.com www.twitter.com/srcompetition www.auto-sportfotografie.nl