Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Nieuws Verslagen Media Contact History Race Kalender Foto's Links Biogr. 

History

SRCompetition is ontstaan in 1997 toen de broers Marius en Henrico Berghuijs de eerste stappen zetten opweg naar de autosport. Zoals bijna elke coureur begint dat bij de Karting. Dit begon allemaal in 1997 onder de naam Stoffel Racing (SR). Dit om het lolletje van Stoffel de schildpad omdat we niet sneller dachten te zijn.

Na 2 jaar ICA en Promo 95 vonden de broers het wel welletjes en besloten ze voor de Endurance serie van karten te kiezen. De Kings Of Karting (KOK) in een Prokart. Dit omdat de broers liever endurance reden. De start was met een Tony Kart met nr. 33 (NOOIT MEER 33!!) Dit seizoen (1999) kende zeer veel problemen met het materiaal (Nr.33 hè).

In 2000 ging de Tony kart er uit en kwam er in Bowman Prokart voor terug. Hier werd besloten om met Nr.60 te gaan rijden, het nummer wat SRCompetition tot nu toe nog steeds met hun draagt en met vele successen. 60 is the winning number!!! Dit jaar kwam er een samenwerking uit met HOBA Racing en stond SRCompetition onder HOBA Racing 2 aan de start. Hoba Racing stond onder leiding van Martijn Baumer die actief was in div. takken van auto en kartsport. Dit was de springplank voor de Broers opweg naar een goede race carieere.

Samen met Hoba Racing behaalde SRCompetition van 2000 tot 2004 veel goede resultaten waren op veel auto en autosport beurzen te bewonderen. Na 2004 viel het doek voor SRCompetition en konden zei helaas niet meer aan de start verschijnen van de KOK. In 2005 heeft Marius Berghuijs nog 1 jaar Dutch indoor gereden wat voor hem niet z'n succes was, en dit hield ook al gouw op. In 2007 werden de broers door de Familie Vleeshakker in contact gebracht met de Fam. Wolters die dat jaar een Autosport Team aan het oprichten waren (Stichting Wolters Racing), en zei waren opzoek naar 2 ervaren rijders. Dit pakte de broers met beide handen aan en zo was er weer een doorstart in hun race carrieere, en stond SRCompetition in hun Jubileum weer aan de start van een Autosport klasse. De Seat Endurance Cup, met als kampioenschap resultaat:7e in 2007 Kampioen in 2008 en 11e in 2009. In 2010 gaan de broers na het behalen van het Kampioenschap in 2008 richten op de Sport Klasse!Lorem Ipsum

NIEUWE WEBSITE SRCOMPETITION!!!!

Geachte bezoekers. Deze website is vanaf heden niet meer in gebruik en SRCompetition is vanaf 2018 te vinden op een nieuwe website!!!!U vind ons nu onder :www.srcompetition.jimdo.com (will be srcompetition.com soon)Dus hoop u hier te mogen verwelkomen. Dank voor al uw suport en vertrouwen.

Volgende Race

Steunt u SRCompetition

Filmpjes

SRCompetition Youtube


http://www.magix.com www.twitter.com/srcompetition www.auto-sportfotografie.nl