Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Nieuws Verslagen Media Contact History Race Kalender Foto's Links Biogr. 

History

SRCompetition is ontstaan in 1997 toen de broers Marius en Henrico Berghuijs de eerste stappen zetten opweg naar de autosport. Zoals bijna elke coureur begint dat bij de Karting. Dit begon allemaal in 1997 onder de naam Stoffel Racing (SR). Dit om het lolletje van Stoffel de schildpad omdat we niet sneller dachten te zijn.

Na 2 jaar ICA en Promo 95 vonden de broers het wel welletjes en besloten ze voor de Endurance serie van karten te kiezen. De Kings Of Karting (KOK) in een Prokart. Dit omdat de broers liever endurance reden. De start was met een Tony Kart met nr. 33 (NOOIT MEER 33!!) Dit seizoen (1999) kende zeer veel problemen met het materiaal (Nr.33 hè).

In 2000 ging de Tony kart er uit en kwam er in Bowman Prokart voor terug. Hier werd besloten om met Nr.60 te gaan rijden, het nummer wat SRCompetition tot nu toe nog steeds met hun draagt en met vele successen. 60 is the winning number!!! Dit jaar kwam er een samenwerking uit met HOBA Racing en stond SRCompetition onder HOBA Racing 2 aan de start. Hoba Racing stond onder leiding van Martijn Baumer die actief was in div. takken van auto en kartsport. Dit was de springplank voor de Broers opweg naar een goede race carieere.

Samen met Hoba Racing behaalde SRCompetition van 2000 tot 2004 veel goede resultaten waren op veel auto en autosport beurzen te bewonderen. Na 2004 viel het doek voor SRCompetition en konden zei helaas niet meer aan de start verschijnen van de KOK. In 2005 heeft Marius Berghuijs nog 1 jaar Dutch indoor gereden wat voor hem niet z'n succes was, en dit hield ook al gouw op. In 2007 werden de broers door de Familie Vleeshakker in contact gebracht met de Fam. Wolters die dat jaar een Autosport Team aan het oprichten waren (Stichting Wolters Racing), en zei waren opzoek naar 2 ervaren rijders. Dit pakte de broers met beide handen aan en zo was er weer een doorstart in hun race carrieere, en stond SRCompetition in hun Jubileum weer aan de start van een Autosport klasse. De Seat Endurance Cup, met als kampioenschap resultaat:7e in 2007 Kampioen in 2008 en 11e in 2009. In 2010 gaan de broers na het behalen van het Kampioenschap in 2008 richten op de Sport Klasse!Lorem Ipsum

Geslaagde 1e race van 2016!

Op 26-03 was daar al vroeg in het seizoen de eerste race voor SRCompetition, en wel de Paasraces op het thuis circuit van Zandvoort. Op de zaterdag zouden er 3 races vereden worden. Het veld bestond maarliefst uit 50 auto's. Na de kwali had Marius zich op P17 genesteld, mooi resultaat. Race 1 kende een hectische start maar al snel was P14 in handen en werd deze niet meer afgestaan. Race 2 startende van P14 verliep niet goed. Door een technisch mankement viel Marius terug naar P18. Na verhelpen van mankement starte Race 3. De start verliep prima en er onstonden mooie gevechten. Resultaat P16. Uiteindelijk P15 van 50!!

3-5 Juni. Circuit Zandvoort

Volgende Race

Steunt u SRCompetition

Filmpjes

Kijk hier voor de mogelijkheden

SRCompetition Youtube


http://www.magix.com www.twitter.com/srcompetition www.auto-sportfotografie.nl